Алергія на їжу – це реакція імунної системи на певні продукти, які в нормі не є шкідливими. Коли людина їсть алергенний продукт, імунна система виробляє антитіла, що призводить до таких симптомів, як висип, набряк, біль у животі, або навіть анафілактичний шок. Найпоширенішими алергенами є молоко, яйця, горіхи, риба, арахіс і деякі фрукти. Лікування алергії включає уникання алергенів і прийом антигістамінних препаратів у разі нападу.
🤔 Що таке алергія на їжу?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Які продукти містять багато білка для вегетаріанців?
- Чому картопля є корисною для організму?
- Скільки часу людина може витримати без їжі?
- Скільки літрів крові в організмі людини?
- Що таке остеопороз?
- Які корисні властивості має чорниця?
- Скільки часу людина може не спати?
- Чому ківі корисне для здоров’я?
- Що таке насичені жири?
- Скільки часу потрібно, щоб відростити брови після їхнього вищипування?
- Що таке алергія?
- Що таке остеоартрит?
- Чому редис корисний для здоров’я?
- Що таке пробіотики?
- Які корисні властивості має чорнослив?
- Які корисні властивості має капуста кейл?
- Що таке пневмонія?
- Які корисні властивості має інжир?