Алергія на їжу – це реакція імунної системи на певні продукти, які в нормі не є шкідливими. Коли людина їсть алергенний продукт, імунна система виробляє антитіла, що призводить до таких симптомів, як висип, набряк, біль у животі, або навіть анафілактичний шок. Найпоширенішими алергенами є молоко, яйця, горіхи, риба, арахіс і деякі фрукти. Лікування алергії включає уникання алергенів і прийом антигістамінних препаратів у разі нападу.
🤔 Що таке алергія на їжу?
🧐 Вас також може зацікавити...
- Які корисні властивості має лимон?
- Чому мед корисний для здоров’я?
- Скільки часу потрібно людині, щоб повністю відновити шкіру?
- Що таке енцефаліт?
- Які корисні властивості має капуста кейл?
- Чому зелений чай корисний для організму?
- Що таке остеоартрит?
- Що таке панічна атака?
- Чому морква корисна для здоров’я?
- Чому гриби корисні для здоров’я?
- Скільки потових залоз у людському тілі?
- Скільки часу потрібно для зростання волосся?
- Що таке імунна система?
- Що таке подагра?
- Які корисні властивості має пшоно?
- Які корисні властивості має кавун?
- Чому диня корисна для здоров’я?
- Чому манго корисне для організму?