Сливи слід зберігати при кімнатній температурі до повного дозрівання. Після цього їх можна перенести в холодильник, де вони залишатимуться свіжими до 5 днів. Якщо ви не плануєте вживати сливи відразу, їх можна заморозити. Перед заморожуванням сливи потрібно порізати на половинки і видалити кісточку.
🤔 Як правильно зберігати сливи?
🗓️ 14.01.2025 👁️ 134 Як? зберіганняїжа
🧐 Вас також може зацікавити...
- Як правильно зберігати томати?
- Чому персики корисні для здоров’я?
- Як правильно зберігати кукурудзу?
- Які корисні властивості має лимон?
- Як правильно зберігати сушені фрукти?
- Чому часник корисний для здоров’я?
- Які корисні властивості має капуста кейл?
- Як правильно зберігати червоне вино?
- Які корисні властивості має чорний кмин?
- Як правильно зберігати оливкову олію?
- Чому шпинат корисний для здоров’я?
- Як правильно зберігати горіхи?
- Чому червоний перець корисний для здоров’я?
- Які корисні властивості має гарбуз?
- Чому апельсини корисні для здоров’я?
- Як правильно зберігати томатну пасту?
- Які корисні властивості має чорний шоколад?
- Чому гриби корисні для здоров’я?