Сливи слід зберігати при кімнатній температурі до повного дозрівання. Після цього їх можна перенести в холодильник, де вони залишатимуться свіжими до 5 днів. Якщо ви не плануєте вживати сливи відразу, їх можна заморозити. Перед заморожуванням сливи потрібно порізати на половинки і видалити кісточку.
🤔 Як правильно зберігати сливи?
🗓️ 14.01.2025 👁️ 45 Як? зберіганняїжа
🧐 Вас також може зацікавити...
- Чому зелений чай корисний для організму?
- Як правильно зберігати м’ясо?
- Які корисні властивості має морква?
- Які корисні властивості має пшоно?
- Як правильно зберігати виноград?
- Чому спаржа корисна для здоров’я?
- Чому грейпфрут корисний для здоров’я?
- Як правильно зберігати каву?
- Які переваги має авокадо для здоров’я?
- Як правильно зберігати шоколад?
- Чому шпинат корисний для здоров’я?
- Які корисні властивості має яблуко?
- Як правильно зберігати зелений чай?
- Як правильно зберігати молоко?
- Які корисні властивості має чорний шоколад?
- Які корисні властивості має хурма?
- Як правильно зберігати цибулю?
- Які продукти містять багато білка для вегетаріанців?