Сливи слід зберігати при кімнатній температурі до повного дозрівання. Після цього їх можна перенести в холодильник, де вони залишатимуться свіжими до 5 днів. Якщо ви не плануєте вживати сливи відразу, їх можна заморозити. Перед заморожуванням сливи потрібно порізати на половинки і видалити кісточку.
🤔 Як правильно зберігати сливи?
🗓️ 14.01.2025 👁️ 99 Як? зберіганняїжа
🧐 Вас також може зацікавити...
- Як правильно зберігати персики?
- Які корисні властивості має гарбуз?
- Як правильно зберігати кокос?
- Як правильно зберігати зелений чай?
- Які корисні властивості має капуста кейл?
- Чому слива корисна для здоров’я?
- Чому чорнослив корисний для здоров’я?
- Як правильно зберігати мед?
- Чому чорниця корисна для здоров’я?
- Чому морська капуста корисна для здоров’я?
- Чому мед корисний для здоров’я?
- Які корисні властивості має яблуко?
- Як правильно зберігати цитрусові?
- Які корисні властивості має авокадо?
- Які корисні властивості має імбир?
- Як правильно зберігати полуницю?
- Як правильно зберігати оливкову олію?
- Які корисні властивості має чорний кмин?